2019-12-01 482 浏览
呢间舖头打正旗号"任食"大闸蟹 🦀🦀🦀 但上到去铺头,入座后坐低先至知原来所谓嘅"任食" 系"分配"咁解😂原来任食同分配,店家系唔识分㗎🤔店员会将啲大闸蟹收埋,表示会15至20分钟逐张枱每一个人会分配到一只大闸蟹,但今晚所遇到嘅系 半个钟左右,仲要问要追佢先会攞大闸蟹出嚟分配一人一只😒 加上得两个钟时间任食,以及店员差不多半个钟先至会分配大闸蟹既关系,于是问多两次有无大闸蟹之后,店员姐姐已经唔耐烦,心情唔多好,仲要特登拣啲细只嘅大闸蟹畀我哋😑😑😑食咗两个钟头每人先分到四只大闸蟹,加埋10%成三百蚊一位,食你四只大闸蟹唔值啰🙅‍♀️其他𠮶啲烧物又咸又唔好食,个烧炉又唔够火力唔够热力,最普通既嘢食如蘑菇肠仔都要烧好耐,鸡翼更加唔使讲,烧成半个钟都未熟,未有得食🤣🤣🤣想真正"任食"大闸蟹嘅朋友,都未必需要帮衬佢😎
呢间舖头打正旗号"任食"大闸蟹 🦀🦀🦀
想真正"任食"大闸蟹嘅朋友,都未必需要帮衬佢😎
2019-11-30