2019-01-31 601 浏览
难得今日公司有得早收,咁紧系即刻去返个好耐无食过既海南鸡饭。海南鸡饭我食过好多间,但系就系呢间令我念念不忘,间唔中都会想返黎食下平时食果啲一系就有骨一系就唔够滑或者系去到又话无油饭,讲真,无油饭都唔叫海南鸡饭啦下话佢呢间就系长期都有油饭之外,佢既油饭亦都好够香而佢呢到既鸡都算保持到水准,都唔会话好鞋,咬落去更加系淡淡肉,食得好满足而且我最中意呢间野既其中一个原因系因为佢够快,即系香港人最崇尚既快靓正呢头叫完,转个头唔洗5分钟已经送到你面前然而我最欣赏既都系佢呢一碟酱,食过呢一间既酱之后真系返唔到转头,其他铺头既酱真系食唔落口个人最喜欢点中间果款 再加上一个大海南鸡饭只系卖紧42蚊,我觉得真系出面好难揾到。如果要数缺点就系间铺头比较旧,望落有啲污糟,同埋坐得唔舒服,所以我建议如果食呢间海南鸡饭就外卖会比较好。
佢呢间就系长期都有油饭之外,佢既油饭亦都好够香
呢头叫完,转个头唔洗5分钟已经送到你面前

个人最喜欢点中间果款

所以我建议如果食呢间海南鸡饭就外卖会比较好。
2019-01-26