2024-08-16 1886 浏览
𝕎𝕙𝕠’𝕤 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 𝕗𝕣𝕚𝕖𝕟𝕕, 𝔸𝕟𝕘𝕦𝕤 𝕠𝕣 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕥𝕠𝕟?🚵🏽‍♂️经常系铜锣湾出没,睇住 Hysan Place 围板装修左地库两层咁耐🚧,估唔到系有多个小 foodcourt🤓,burger 绝对系一个美味邪恶选择🏵️!同👦🏽食呢餐必须丰富同丰富🤣,除左 burger 仲有好多西式 dishes,所以我地只系 order 左一份汉堡:侯斯顿汉堡☄️。成个 burger 香喷喷又好足料🤺,材料有美国谷治安格斯牛肉🐂配秘制烧烤汁🪐,伴车打芝士🧀、番茄🍅、烟肉🥓、罗文菜🥬同紫洋葱🧅。汉堡面包脆脆🍞,酱汁唔算多呢下好,整体相当饱满🤭。我地加钱配左香脆薯条同汽水,薯条粗大脆口又唔咸👄;一路食一路饮汽水🥤好 gur!🍔Houston BBQ Burger with American Angus Beef | $92🍟French Fries & Coke | +$20听闻香辣薯格都系 evil 既代表😈,系同👦🏽忙完紧系要放肆一个。薯格份量多,虽然唔算脆,但味道搭够,调味得刚好🏈。🥔Crispy Waffle Fries | $50另一个主食就拣左香蒜白酒蚬肉意粉🦭,救命

🍟French Fries & Coke | +$20

🥔Crispy Waffle Fries | $50

另一个主食就拣左香蒜白酒蚬肉意粉🦭,救命d 蚬肉多到将意粉覆盖🐚,扁意粉亦非常入味弹牙,我地几乎要争食最后几啖🤪。黑松露杂菌忌廉汤好香浓🥄,好喜欢蘑菇 blend 后既口感🍄‍🟫,完全唔会咸。

🍝Spaghetti Alle Vongole | $88
🍄Black Truffle Mushroom Soup | $45

餐厅细细都有唔少影相位,特别钟意几盏灯💡同可爱食物画🤏🏽,同食物一齐打卡就最 fit😉。