2019-01-23 239 浏览
因为公司annual din开席等得太耐既关系,同事提议我地不如落去食个甜品先,呢间鸡蛋仔系同事介绍,就系我地食饭隔离。我地几个女仔只系叫左两个甜品,怕食得太饱,开席个时食唔到野。呢间店好细,入面得一两个员工,我地等左大概10分钟左右先出到甜品。但系外观真系超级靓,系心形鸡蛋仔,唤醒左我久违既少女心。几个港女一齐对住鸡蛋仔不断自拍、影相,几经辛苦终于有得食啦。朱古力心太软($30)呢个系同事之前食过介绍我地食既,卖相唔系话好吸引,但真系非常好食,入面真系食到流心朱古力,朱古力味都算浓,有诚意之作!缤纷派对($45)呢个卖相好吸引,七彩颜色未食睇到都觉得开心。以为有雪糕会令到鸡蛋仔变淋无咁好食,但系食落都几脆口(可能因为个甜品比我地几个女仔秒速食完左),试左蜂蜜蛋糕同雪糕(其他都已经抢唔到啦)感觉都几夹几好味。呢间鸡蛋仔卖相好之余,味道都有保证,可惜试得唔多,有机会下次落开元朗会试多次。

朱古力心太软($30)
朱古力心太软

缤纷派对($45)
缤纷派对

2018-12-03