餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2022-11-02 210 浏览
【调景岭谭仔三哥🤤】话说有日收工 好肚饿 又觉得好耐无食谭仔 走左去调景岭食 想试下个麻辣汤底 入到去真系好多人 店员有d顾及唔黎 叫左好多次 都落唔到单 实在太忙*腩肉竹笙酸菜 麻辣5小 少米线 $47啲腩肉大大嚿 又唔骚 配埋我最钟意食嘅竹笙 好有嚼劲 加埋酸味特别重 咬落清脆 爽嘅酸菜 正 个麻辣5小都唔系好辣 同酸辣汤底差唔多辣度*麻辣凉拌汁皮蛋 $22呢个好好食 有麻辣汁 同芫荽 皮蛋组成 咬落入口即溶 而且好开胃 麻麻辣辣*冻柠茶 少甜少冰 $10正常柠檬茶水准 不过不失评分味道:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️卫生:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 : ⭐️⭐️⭐️⭐️地点:谭仔三哥米线 将军澳调景岭景岭路8号都会駅2楼L2-035号舖
【调景岭谭仔三哥🤤】

*腩肉竹笙酸菜 麻辣5小 少米线 $47