2023-02-21 334 浏览
观塘食肆林立要突围而出当然要天时地利人和,环境要舒服食物质素要好先可以留住客人。一上去环境干净光猛舒服,赞!过左lunch高峰时间只有1台人坐位好松动。叫左set lunch胱炸猪柳饭,上台快唔使5分钟值得一赞。不过见到食物感觉中伏,首先食物卖相同份量都好一般,成set上台微热,饭偏硬要用力"𡁻"有少少食胶感觉,猪柳...啊...唔够热好厚粉而且干身无肉汁,比人感觉系炸左放系度好耐有人叫就放上碗再淋酱汁,食落去食落粉食唔到猪柳味道,另外酱汁都出事,既偏少唔可以捞饭又偏咸!讲到隐世......啊...不了,真系谈不上,希望只系呢款set lunch比较一般而其他人推荐会既食物会好d。希望!
2023-02-21