2018-04-26 56 浏览
最近见呢间餐厅, 静中带旺, 位置油麻地同旺角中间, 交通方便, 所以今日约左个朋友去食好D先, 所以去左呢PLATO啦 !睇左个MENU, 好吸引呀 ! 选择左Main Course 个美国安格斯西冷配红酒烧汁, 叫7成熟, 又有薯仔AND 沙律伴碟, 十分丰富, 牛扒肉质松软, 十分美味 NICE !! 又升级左龙虾汤, 龙虾香味, 内里有细细粒的龙虾碎,感觉很鲜味! 另一个Main Course 龙虾烧红虾天使面,  龙虾汁丰富好够多,而2 只虾都起左壳, 完全唔洗用手都可以食到啖啖虾肉, 正呀!  英式炸鱿鱼圈 –有鱿鱼系入面, 而口感不错, 表面炸得脆卜卜,入口不肥腻。最后就系餐饮系~~ 带有点甜和温暖的热朱古力, 同冰冻的ICE COFFEE with CREAM ~~Tiramisu、蓝莓芝士蛋糕最后甜品系~ 叫左个蓝莓芝士蛋糕,芝士味唔重,又唔太甜又好味,仲有Tiramisu又COFFEE 味重, 十分美味 NICE !!

睇左个MENU, 好吸引呀 !

最后就系餐饮系~~

Tiramisu、蓝莓芝士蛋糕

2018-04-10