2022-04-02 809 浏览
一个咖哩牛腩饭 整成咁嘅样都系一次见,好明显就系微波炉叮出嚟, 问女店主 你哋嘅咖哩牛腩系咪自己整㗎, 佢话系工厂整, 我话甘似叮出嚟嘅, 工厂整送货返嚟, 咁即系直接加热啦, 咁嘅饭成为60元, 会不会太过份呢, 睇到呢间店一啲良心都没有, 咁样都可以比个客人食? 请大家不要再光顾这店, 助长这样的人生存,真的一点意义都没有, 讲到咖啡 又唔好饮, 唔明点解呢间舖仲可以生存到,真的太差, 唔信我嘅话你可以去试下究竟 呢个咖哩牛腩饭 值唔值60蚊 我可以话仲差过波仔, 咁垃圾嘅嘢食我都系第一次见 无良店主 几时先会醒呢,如果你哋唔信可以自己去食下, 但我真系劝你哋千祈唔好再去,一次都唔好, 不要助长这样的店舖继续生存, 每个人揾钱都好辛苦,不要浪费自己的钱在这间店舖,给一些无良嘅店主店员去维持自己嘅生活。
咖哩牛腩饭
2022-04-02