2008-09-01
仍然牙痛............今日好D可以食NOODLES. 个侍应真系唔掂啰, 大佬呀, 你SERVICE 人前TRAIN 一TRAIN 佢先得唔得呀, 赶客咁......食云吞墨丸NOODLES 同叉烧濑, 非常一般. 叉烧好似权头咁大, 点咬???? 冬ot 女朋友话我d o 未笃就烂, 不过大菌唔怕, 照饮亦都无乜事 衞生好麻麻呀, 唔掂, 环境好差, 张登摇下摇下, 电视机仲要播亚视, le 3样野都足以令我俾佢劣评--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------今日197日
今日197日