2010-07-08 19 浏览
寻日番奥海城center training,咁岩朋友仔系隔离番工,约佢系度食lunch。1点去,等位等左10分钟,我都觉自己好有诚意架喇,平时唔多会等位食饭,两个麻甩仔系门口系咁吹水时间又好快过。一人一个set lunch,朋友仔叫焗猪扒饭,我就叫左个白汁焗龙脷柳意粉,两个忌廉汤唔该。忌廉汤好味,事实上好难饮到唔好味既忌廉汤,朋友仔个焗猪上先,我冇食过猪扒所以唔讲啦,我个意粉3分钟后到,好热。基本上好味,d龙脷柳焗得好靘靓,d汁好味,份量岩岩好,叫埋个冻柠荼,唔错。朋友仔话佢以家好穷,咁我紧系话我请你食饭啦~~”紧系啦,你唔系唔请呀!?”...大佬你30万annual incmoe以一个你地叫既80后黎讲都算系咁.ops~咁你d钱去晒边?买股票输左好多呀!哦~又系玩轮完!好啦好啦,朋友冇计既,请你食饭啦小~兄弟嘛埋单用某银行staff discount85折,多谢98蚊~又几抵㖞!p.s.对唔住我食饭唔兴影相所以冇相睇,同埋建议打去订位先,lunch都得。因为我地等个10分钟唔系等人埋单而系等人订左位唔黎。讲开又讲,我拎住张8号飞2位,唔知咩事佢比左张10号飞4位入左先,我知系四人台所

p.s.对唔住我食饭唔兴影相所以冇相睇,同埋建议打去订位先,lunch都得。因为我地等个10分钟唔系等人埋单而系等人订左位唔黎。讲开又讲,我拎住张8号飞2位,唔知咩事佢比左张10号飞4位入左先,我知系四人台所以比人入先,但系我都嬲嬲地~
service ok既~
2010-07-07
$49.5 (午餐)