2021-04-24
约咗个朋友喺观塘,谂住睇吓百年一遇嘅音乐喷泉咁啱记得早几日某Youtuber 介绍过呢间新舖,就试一试佢咩料。呢间舖系喺商厦写子楼个层,对面系一间韩式餐厅。本身order 左杯iced latte, 但系等左接近10分钟先嚟到,本身星期六等多阵系完全冇问题,只不过以佢既定位来讲(整俾赶番工既打工仔同管理层),实在慢唔止半拍。所以我觉得太慢啦,慢到有时间可以同我个朋友吹左一轮水都未到。个人唔知佢平日既速度系点,但唔好抱太大期望。个杯既样系唔错既、望住espresso 同奶慢慢融合系几好睇。 味道方面就不过不失,奶味同咖啡味都算平均,我钟意杯latte 唔会太过甜、但有保持一阵奶味既感觉。但环境比较狭窄,除非在附近返工,唔系既话未必有机会再过嚟试.... ⛑⛑⛑: 只不过如果系返工想试杯咖啡,呢间系okay 既
约咗个朋友喺观塘,谂住睇吓百年一遇嘅音乐喷泉
呢间舖系喺商厦写子楼个层,对面系一间韩式餐厅。
⛑⛑⛑: 只不过如果系返工想试杯咖啡,呢间系okay 既