2010-12-28
生日饭本应开开心心食餐好, 但牛皇星令我地既开心聚会布满粗口收场!零服务的火锅店唔知以为我去左$99任食火锅店1. 订左位7:30pm , 我地准时到齐, 但 8.几先有位俾我地, 其实呢点问题不大!2. 一上到去, 叫左5,6次都冇人帮手落单!3. 茶又唔开4. 食左两个几钟头只加过一次水5. 有4,5个楼面但个个都做唔到野, 只系识收野, 其他咩都唔做!6. 呢个好笑! 有个楼面行埋黎讲:帮你好收收D野! 但佢只收左我地壸水, 我地奇怪点解无啦啦收左壶水啦! 就见到佢用个壶开茶俾另一枱客! 我地问另一个楼面, 我地壶水呢, 佢用好无礼貌既态度讲: 你要水咋嘛? 开过壶俾你啰!7. 又有另一楼面收走我地壶竹庶矛根水, 但个壶仲有少少, 个楼面想倒埋少少去个杯度, 点知一手渣住个壶盖位, 一倒, D矛根水就源住佢只手一直流入 个杯度, 我地成枱都见到同O咀, 但个楼面一粒声都冇出, SORRY都冇句,就咁走左!8. 食到尾声不断有人黎问D野黎齐未, 收晒你枱面收得既野, 再系咁问你洗唔洗加单, 以上一连串动作都只系想赶你走!!!唯一好既地方系, 9秒9 同你埋单
零服务的火锅店
唔知以为我去左$99任食火锅店
2. 一上到去, 叫左5,6次都冇人帮手落单!
3. 茶又唔开
4. 食左两个几钟头只加过一次水