餐厅: 茶飯叁少
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-16 283 浏览
一如既往,一个人食饭简直无敌,午餐时段直接入去唔使等位。今次我点咗餐牌上有👍🏼图案嘅重庆夜市牛肉炒面,再加多个小食$25葱油鸡重庆夜市牛肉炒面,得牛肉炒面呢四个字先系重点,完全冇辣味,谂唔到同重庆/夜市有咩关系⋯味道唔浓(即系淡)应该几健康。唔知系唔系惊我有三高呢,都几细心😅牛肉无牛味,仲有啲「鞋」,而且份量都几多。如果好食嘅话份量多系一个优点,如果难食嘅话份量多系受罪⋯⋯我又唔想嘥嘢⋯唯有顶埋佢⋯到个葱油鸡,唔知系咪入边冷气太大嘅关系,吹到啲鸡冻冰冰,啲鸡皮冻冰冰好似食紧啫喱咁。鸡肉都算滑,但系冇乜鸡味,要靠啲酱汁。我心谂究竟我食紧鸡定食紧酱?话就话系葱油鸡,完全冇葱油味⋯⋯我上次食𠮶四川担担面真系好好食,但唔知点解今次个牛肉炒面咁,个体验差晒⋯

一如既往,一个人食饭简直无敌,午餐时段直接入去唔使等位。

重庆夜市牛肉炒面

葱油鸡