2016-12-02
本人第一次写食评,而且对食的要求甚低,但为何要出手去评,原因是九人去食了一个$2,555 又不饱肚的放题,为何放题都不饱肚?答案只有一个:"…………………慢!!!!大佬呀,食放题叫刺身,由入纸到出嘢,成半粒钟!!半粒钟唔紧要,九个人叫每样刺身二十件,唔算过份吓?!到来每样得五件,问佢哋点解嘅?佢竟然答个碟装唔哂,话食完会再出,我心谂,九个人一个长方形的枱,难道放多一碟刺身有困难??定系成间舖得一只刺身碟呀?!公平d 其他食物味道还可以,但都系慢!最后埋单仲搞笑,谂住碌卡啦,又话卡机条线坏左,大佬呀,唔通下下有几仟蚊系身咩,好在身上刚刚有(月头原本用来交d杂费),否则筹旗都好肉酸吓啰,最后大家离开后不约而同话bad list 㖞!至于小弟真心希望你哋有改善空间,否则元朗d 舖租咁贵,你哋真系谂下咁小家做放题是否真正符合大众的要求🤔🤔