2022-10-14
放工去左诺士佛台去放松下~~一去到就发现开左新嘅酒吧 😍萤光蓝色灯光加简约全黑装修非常抢眼😍就拣左黎呢间食饭~—————————𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘 🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :我地拣左两款唔同嘅和风fusion意粉同2杯mocktail😋😋虽然系酒吧但食物同饮品嘅摆盘present都好靓🥰佢地仲有提供串烧同小食好适合送酒😋🐗拣左蟹肉海胆意大利粉😋上枱时老实讲吓一跳🙈🙈估唔到摆盘咁靓,指定动作疯狂打卡🙈类似配料嘅意粉其实我地经常拣,但呢款有少少唔同。以香葱油干拌意大利粉,意粉干身浓郁,估唔到配埋蟹肉同海胆咁夹👍配料同意粉份量都好多👍👍好好味👍我拣左鸭胸明太子忌廉意大利粉,明太子份量多咸鲜味十足,白汁忌廉浓厚,香煎鸭胸至脆皮令呢道意粉口感更丰富😋鸭胸份量多,好味道😋🐗叫左一杯Magic Apple, 而我叫左Dry Cranberry Spritzer。我果杯系有唔同嘅杂果打成,再加左有气水非常开胃清新😋🐗嘅Magic Apple细细杯但好似浓缩左几个苹果入一杯饮品,唔会太甜,但一入口苹果香爆发🤤🤤个人好钟意呢杯🥰餐厅有户外空间,好适合周末去放松🍷🍸🥃𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸🍽
—————————
𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘
🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :
餐厅有户外空间,好适合周末去放松🍷🍸🥃
𝗣𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲𝗱 𝗜 𝗵𝗮𝗱 📸
🍽 越河蟹肉。加拿大海胆。葱油意大利粉 $198
🍽 脆皮鸭胸。明太子忌廉意大利粉 $138
🍽 Magic Apple (Happy Hour) $108
🍽 Dry Cranberry Spritzer (Happy Hour) $98