2021-04-10
位于诺士佛台既楼上西餐厅 本身见好多人食呢度既tea set~ 但今次黎食晚饭😍🙈环境都几有feel💕呢度有位店员服务好好 好细心🥰我同朋友都大赞佢既态度😙🦆法式油浸鸭腿伴🥔法式焗薯,🎃南瓜蓉,🍇红桑子酱 $198鸭肉好易拆骨 好嫩滑入味🤤点酸酸地既红桑子酱好夹😜个焗薯好特别 系千层一片片而且有芝士系上面😋🍄黑松露大啡菇芝士意大利饭 $198好浓松露味😋啡菇份量好多 好厚身多汁 边边煎到少少香脆😬risotto做到硬身口感有咬口😬但觉得定价偏贵左少少🙈🦀芒果蟹肉牛油果塔🥭🥑 $148好fresh既starter😆芒果都几酸😂但接受到 朋友反而中意酸>甜既芒果 牛油果质感系有 但冇咩味(?)可能未够熟🤣但整体好食既💕🥞荷兰铁锅班戟配🍌焦糖香蕉,🍫朱古力酱,🍨云呢拿雪糕$98第2次食dutch pancake😍热辣辣 薄薄的 香脆有蛋香😋配雪糕食冷热交融🤤我地都中意淋朱古力酱食😌