2023-04-26
诺士佛台有不同形式酒吧,有时略嫌地面酒吧太嘈杂,音乐过于响亮,今次就揾间倾到偈,坐得舒舒舒服服服嘅楼上酒吧.酒吧既有串烧又带西餐,除咗食品多元化,娱乐设施亦繁多,包括:飞镖机,桌球,Beer Pong…想静静谈心亦可以坐户外座位,确系放工减压好去处🤠🍸🔸串烧组合$178有七种组合各有特色,我哋点咗有肉又有海鲜嘅组合,包括有烧刺身带子/羊肋串/日本黑豚腩肉/鸡中翼/牛舌芯.每串都烧得金黄表面焦香简单调味已非常可口,个人特别喜爱爽口厚身牛舌心,油香而不腻日本黑豚腩肉😋及外皮焦香,脆卜卜鸡翼🔸日式拉面餐$138盐味拉面面质尚算弹牙而叉烧表面颜色吸引睇得出叉烧经过耐心灸烧,绝不求其.套餐除咗暖笠笠拉面外,仲有脆卜卜炸鸡🍗送酒必备!🔸香草海鲜薄饼$108薄饼饼底薄身香脆,边位渗出美味炭香~表面充满海鲜有蚬肉/带子/虾,完全冇腥味,调味亦唔错🔸炸春卷$78即叫即炸🔥内里馅料丰富😬亦系送酒良品有得玩又食得好饱😎🍻饮左2大杯Hoegaarden啤酒,非常满足嘅一晚~
🔸串烧组合$178
🔸日式拉面餐$138
🔸香草海鲜薄饼$108
🔸炸春卷$78
即叫即炸🔥内里馅料丰富😬亦系送酒良品
有得玩又食得好饱😎🍻
饮左2大杯Hoegaarden啤酒,非常满足嘅一晚~