2019-07-11 37 浏览
通常去尖沙咀饮野都系去诺士佛台,今次试下新野,去佢对面既楼上bar, 又唔错㖞入面都几靓,有霓虹灯装饰仲有好多电视播紧足球添,仲有得玩ping ping game都有好多snacks选择also drinks叫完野食,就有虾片。 我觉得呢个虾片好好食,超脆口,而且唔系入口即溶果只,我个人超喜欢,食左两兜pinal colada, 有淡淡椰香bloody Mary.呢个偏辣,而且蕃茄味好重,质地稀身间Bar可以望到条街,气氛都几好蟹肉薯饼,热辣辣炸起,卜卜脆,唔系好似m记咁既粗粒薯蓉,而系smooth身果种仲叫左个3重芝士pizza, 拉到丝! 而且都几香芝士味。系薄身pizza, 食多件都唔怕heavy最后仲有个鸡软骨,炸粉略嫌偏厚,但味道较得岩岩好,唔会偏咸。

入面都几靓,有霓虹灯装饰

都有好多snacks选择

also drinks

pinal colada, 有淡淡椰香

bloody Mary.呢个偏辣,而且蕃茄味好重,质地稀身

间Bar可以望到条街,气氛都几好