2019-03-02
每个星期嘅星期三好似特别难挨, weekend迟迟未到, 所以我通常星期三都会出去揾好嘢食, 记得一,两年前同同事来过诺士佛台呢间印度特色酒吧, 所以今次故地重游。今日虽然系星期三但都几多人, 好彩订了位。7点3,问过仲系happy hour时段,所以朋友就即刻点左杯Hoegaarden. 呢度嘅pizza好出名, 因为得两个人叫咗个十吋厚底的意大利辣肉肠pizza, 上菜时开心,因为好多芝士, pizza好靓好圆,好好味。本身想点咖哩角, 但冇鸡肉,得番素菜咖哩角,所以冇点。想点Zaalouk(烤茄子泥配pita饼),点知又系冇货,haha, 可能啲人早放工, 食晒我想食嘅特色食物最后点左Nachos,加15蚊有埋烤鸡肉系面, 估唔到加15蚊的鸡肉有咁多 鸡肉唔鞋,好香烤肉味。墨西哥玉米片,辣椒,牛油果酱,芝士,橄榄,奶酪, 呢个组合点会有得输,美味水牛城鸡翼,一向系我favour, 鸡翼炸得好脆,感觉悟油腻,good.嘢食唔贵,店内的装潢又靓, 侍应都系靓仔靓女, 愉快嘅一餐。
今日虽然系星期三但都几多人, 好彩订了位。
意式辣肉肠pizza
Nachos加鸡肉