2017-01-19
是日无无聊聊有d 口痕, 想揾d 甜0野食, 但星期日周街都咁多人, d 糖水店又越来越贵突然醒起前排收到友人的炸弹, 内附一张圣安娜饼卡, 哈!!好啦!!一于去换件cake 食下先其实都好少收到圣安娜饼卡 (通常都系收到美心最多), 问下d 呀姐, 确认可以redeem 的价钱有50蚊, 就去拣cake了!!!老老实实.. 因为d 款式都唔多吸引... 同埋都几贵下, 闲闲地一件都20几蚊仲要个卖相又唔系非常吸引如果唔系有饼卡, 我一定唔会帮衬的 哈哈!左拣右拣, 最后拣左一个阿华田朱古力慕丝杯, 另一个就朱古力卷蛋加埋都成60蚊架, 即系要补返大约10蚊~阿华田杯普通到不行, 系面头块饼几好食啰...哈.. 唔会翻兜个朱古力卷蛋都系好普通, 不过胜在够大件, 一家人分来当早餐食岩哂~~
如果唔系有饼卡, 我一定唔会帮衬的 哈哈!
加埋都成60蚊架, 即系要补返大约10蚊~ 阿华田杯普通到不行, 系面头块饼几好食啰...哈.. 唔会翻兜