2019-09-29
因为门面特别,所以我们三人入去帮衬。内部面积不大,门口长发的收银姐姐叫我们直入圆枱搭枱,本身张圆枱已经坐了三个大人也占咗四分三的位置,我们两大一小很难融入,于是我们同收银姐姐讲很难坐,但她在收银枱叫出来说这是六人枱可以坐,但又没有让那三个大人坐贴一些,只不断叫我们坐落去坐落去。 后来我们发现门口有张六人枱只坐了两人,我们两大一小就坐咗落去,收银姐姐黑晒面态度很差,我们没有理会她,随后点餐。 因为楼面冇人,我哋叫收银姐姐帮忙点餐,但佢竟然向住水吧大叫:「揾人出嚟写餐呀, 三个人在水吧一齐唔使做呀~~」餐牌上看到的食物很吸引,但实际到桌面时会令你很失望,其中一个蕃茄通粉放落枱面时,我还以为是有人食净的,因为通粉很少但系汤很多,我哋问侍应点解会咁,佢哋话一向都系咁可能有时会手重畀多啲通粉,有时系会少啲, 我哋要求换另外一碟通粉,但系情况都系一样小通粉多汤。味道不用说,罐头蕃茄汤通粉味,汤很酸,通粉没口感,一句讲晒唔好食。另外一碟叉烧蛋饭,啲饭太硬,叉烧冇叉烧味,好彩系啲蛋有蛋味,而且都系滑蛋。唔会再帮衬了,因为服务态度咁差,食物质素又唔好。
唔会再帮衬了,因为服务态度咁差,食物质素又唔好。