2020-06-12
我打食评通常都系赞,但系呢间真系差到要我打一篇,提醒大家唔好中伏。中伏位1: 师傅大陆人声称系日本人。同我讲野就用日文同英文,入到厨房倾电话就讲普通话?中伏位2: 唔俾人叫最平既set。我妈妈年时已高唔想食咁多咪叫个499既set啰,佢话唔得,最少要叫699既set。佢menu 净系remark 星期五六日暂停供应499set,但系我当日系星期三㖞。又系有欺骗成分。不过我都算,好食既话699又有咩所谓。中伏位3: 茶碗蒸好差。一上菜,成个观感已经好差,周围都系水渍,茶餐厅都无咁夸下话?蛋蒸得又老又淡,失败!中伏位4:寿司画蛇添足。刺身质素其实唔差,但系都要加d奇怪野落去。旧赤身原本几好食,上面加d芥末酱做咩?失败!中伏位5: 居然无俾酸姜我地,第一日出黎做omakase? 要我提先笑笑口拿出黎,仲要超冻。中伏位6: d饭系热架!我系咪食紧明将?中伏位7: 呢旧咩黎?toro? 烂布咁样。中伏位8: 海胆都算数一数二难食,无鲜味,好重蓝凡味,劣质货。我真系估唔到omakase都可以咁差,无料到就唔好收呢个价钱啦。
中伏位6: d饭系热架!我系咪食紧明将?
中伏位7: 呢旧咩黎?toro? 烂布咁样。