2023-04-09
「识叫一定叫芝加哥Pizza🧀」爆拉丝Pizza @mr.k_pizzanchicken4月时节雨纷纷 同班foodie姊妹一齐去食pizza 🍕 呢度有2人套餐 $499 好抵包一1款超拉丝芝加哥pizza、1款主食、沙律同饮品~我哋5个人叫咗2个2人套餐🤣 🍕Mr.K番茄芝加哥馅料超丰富!pizza边好厚表面有黑糖酱,拉起时超爆拉芝🤪 pizza边喺黑糖皮带有脆脆口感,入口松软烟韧,中间芝士爆多🥰 红番茄 烤鸡 蘑菇 烟肉 双倍水牛芝士 罗勒 巴马臣芝士 番茄酱 🍕海鲜狂热芝加哥 同样都喺爆拉丝嘅pizza🤪 呢个pizza边喺蜜糖边,相对较软身,入口较松化软腍,芝士喺哂中间好正!鱿鱼 蚬肉 青口 蟹肉棒 青椒 双倍水牛芝士 车打芝士 秘制MrK酱 红椒粉 蜜糖边🍗炸鸡 跟餐炸鸡喺半份可以拣蜜糖芥末/双重芝士/酸甜/经典甜辣,我哋5个人刚刚好1人1只我哋拣咗经典甜辣,炸鸡外层就算淋上酱汁仲保持到脆脆口感,里面鸡肉都几滑,炸粉有点厚身🍝泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉 +$17 呢个意粉带点微辣,食得辣嘅人觉得轻松,我食十小食都觉得辣辣哋,入口几开胃,第一次食泡菜卡邦尼,2者味道又几夹~唔会泡菜
爆拉丝Pizza @mr.k_pizzanchicken
🍕Mr.K番茄芝加哥
🍕海鲜狂热芝加哥
🍗炸鸡
🍝泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉 +$17
呢个意粉带点微辣,食得辣嘅人觉得轻松,我食十小食都觉得辣辣哋,入口几开胃,第一次食泡菜卡邦尼,2者味道又几夹~唔会泡菜有泡菜味卡邦尼有卡邦尼味咁😂
🥗柚子醋大虾沙律 $108
我哋有位朋友仔胃痛所以叫多碟沙律🤣 估唔到呢碟同凯撒沙律一样大份,有大虾🍤菠萝🍍沙律菜🥬同埋另外附上嘅柚子醋!健康之选好开胃~
🍹柚子蜜
饮品拣咗热柚子蜜,润下个喉咙