餐厅: 大家樂 (天澤商場)
资讯:

2018-08-18 182 浏览
今日屋企无饭食,系商场兜左个圈,行过大家乐,决定比次机会距,点解咁讲?因为以前有好一段时间呢间大家乐既野食系十分低质,无论下午茶定晚市gur扒都系好唔掂,所以我都差唔多成年无食距。唔知做乜突然好挂住焗猪,就试一试距啦!点知出到黎又几高质!首先距系用返铁盘上,唔系外卖果d锡纸兜,然后距又有另外比只碟我放块扒上去方便切,值得一赞👍🏻炒饭底够干身,面头芝士好足,菠萝亦都好多。猪扒够哂淋,但淋得黎又爽爽地咁好有口感唯一挑剔系酱汁唔够捞哂d饭,可能系饭太多,我全日无食野都食唔哂。饮品叫左红豆冰,正常味道。出色既焗猪终于返黎喇!以后会多d去食

饮品叫左红豆冰,正常味道。

出色既焗猪终于返黎喇!以后会多d去食
焗猪