2020-07-12
系咪外卖份量都一定系少d嘅呢? 因为之前喺谭仔米线旺角分店堂食系份量多d... 知但系今次第一次喺油麻地弥敦道分店就觉得份量系少咗!而家外卖啲米线得一碗仔多d, 之前喺堂食系起码一人一个饭碗嘅份量..., 我已经畀咗外卖碗钱, 点解宜家少咗咁多d份量嘅呢? 但系我都见到堂食嘅人都起码有八成人坐满。 啲鸡翼嘅size都缩咗水细只咗d, 见佢有新产品第一次买嘅生肠30蚊一碗, 实际份量都系只得胶碗嘅三分一份量, 唔通生肠来货价真系好贵 ~ 何解真系点解会咁样嘅呢?唔通真系想做少d外卖嘅生意?咁样搞真系下次我唔会帮衬佢外卖, 对于客人嘅我真系应该要赞就要赞, 应该要弹就要弹, 唔可以容忍呢啲咁嘅大公司大集团作出呢啲外卖嘅安排, 使到我哋依啲消费者有冤无路诉。 好希望店舖嘅高层可以睇到我呢篇报道之后作出好好嘅改善!😑