2020-09-13
📍 谭仔三哥米线谭仔三哥一向都系leighleigh既comfort food,佢嘅招牌三哥酸辣米线同土匪鸡翼系C先生同我嘅最爱。今期惊喜推出酸菜鱼米线,有三哥特创酸辣汁,身为三哥忠实粉丝嘅我即刻去左试➖➖📌鱼片米线今次试清汤更能食出鱼既鲜味,鱼片系脆口鲩鱼,食落好爽口,连埋皮食好滋味,伴碟有埋酸菜同埋辣椒粒去吊味,下次要试下酸辣先,肯定好香口。➖➖📌蒜烧茄子 $16有大量蒜泥on top,劲浓烈既蒜味,加左少少三哥秘制红油,带点辛辣,几惹味。茄子烧至金黄色,新鲜软稔,份量都几多。$16都几抵食➖➖📌热情查理 +$10炎炎夏日紧系要饮返杯清凉饮料啦,热情查理系有热情果青柠果荼,配上菠萝片同埋芒果菠萝果冻,饮落好fresh好解渴,有果冻系入面更有口感.地址:全线谭仔三哥
📌鱼片米线
📌蒜烧茄子 $16