2023-09-28
纹身个个男人婆嘅态度差到好似我杀左佢全家咁,未食已经成肚气!叫左个加洲卷同蟹肉薯饼,叫10分钟返呢,行左去隔离舖买左个饼,食埋先返去,一定过10分钟,返到去,个店员整都未整,望左一眼,挂住整入面嘅外卖,好似当你无到咁,之后再问,佢就好西咁话等阵,再掉左兜蟹肉薯饼出呢,态度好差!!!三催四请先黑晒面咁掉埋个加洲卷出呢!间舖有两个人,明明另一个员工已经叫佢吾洗帮手,吾知点解佢系都要做外卖个part,明明系将啲煮嘅嘢包好就出得,就系要入返去整外卖?(黑人问号)其实忙可以吾洗接街客,全心做外卖,好似啲客欠左佢咁,收左钱叫人等,又入去做外卖客,又觉得忙,之后对人发脾气,好似欠左佢!!把声又老牛,粗声粗气,落单定骂人?都无要求有服务,我比钱都讲句吾该,佢迟出货就好似我催佢犯法咁!我知上呢讲佢不痛不痒,但都要发泄下,有得拣食过啲人食嘅嘢,吾好食到成肚气!!!