2015-05-02 4003 浏览
睇新闻知佢就结业,美丽华集团要将佢变成十层楼高酒店,立即黎食!点知去到已经变左黄色,以前成日话想去食,又远,又唔方便,到我真系要的起心肝去食,已经变左真系要及时做你自己想做嘅事,如果唔系,返唔到转头架!坐定定,同男朋友谈下情,倾下计,几舒服架!不过有蚊咬我,可能近海啦,又唔开冷气!无所谓嘅,小问题😎见到隔离好多客都嗌seafood bucket, 而我地就咪seafood platter 哈哈哈😂😂😂😂一黎到,其他人都望住我地,真系好大份!男朋友同我都即刻心心眼😍😍 又几好味啵!食完platter都填饱左一半个肚,嗌多个意粉!不过不失,无话特别出色咁,同其他西餐一样,大同小异!☺️你个士多啤梨咩咩咩加个lime雪芭,好清新好好味,仲要几抵食好似6x蚊☺️😁然后坐多阵就走噜!算完左我一直想黎嘅心愿😈
Balcony
真系要及时做你自己想做嘅事,如果唔系,返唔到转头架!

Seafood platter

一黎到,其他人都望住我地,真系好大份!
男朋友同我都即刻心心眼😍😍 又几好味啵!

Tiger prawn pasta

Strawberry xxxxxx