2017-03-19 4353 浏览
以前呢间皇廷酒家唔错㗎,唔驶等之余,点心都算中上,价钱亦合理,唯一地点唔太方便,不过揸车就唔系问题,仲要通常都俾泊车券免小小泊车钟!而家,点心味道变差:鲜虾菜苗饺个皮超厚、潮州粉果个皮仲衰,入口变浆糊!😖叉烧肠粉又系皮厚,啲叉烧系无烧烤过,好似普通猪肉、福建炒饭就又阵油味,不过已经系最好果样!两老食到咀歪歪🙁(我真不孝😞)。埋单谂住叫佢俾泊车券,点知个部长话要食过$350先有优惠!一般4人家庭响呢啲中价酒楼饮茶未必饮到呢个数呀!你个场嘅优势系吸引泊车人士,泊车无优惠就已经大打折扣,再加上食物质素变差,我哋即时同埋单嘅阿姐反映食物奇差之余,泊车优惠都cut 咗,点叫人再帮衬呀!😡