2009-02-11 28 浏览
由佢开张食到而家, 以前真系又抵又好食, 最喜欢吃它的炸蚝。但质素及味道渐渐变差了。今次真系忍无可忍, 慢慢逐样讲吧。首先, 虽然要等位, 不过有得在门外坐住等都OK。不过入到去WAITER冇帮女士拉开张椅, 其实张椅咁重, 好应该帮女士拉一拉啰, 指一指张台就走人。只豉油碟上面有超大条葱(已经干晒皱皱的, 上面有一点点白色, 好明显是别人吃完留下的),洗得好唔干净, 真系俾佢吓亲。点完菜, 面先上, 小食最后先到= =, 重点天妇罗来啦, 天妇罗汁是热的, 很好, 不过个茄子竟然㶶的, 黑色的, 叫人点食呀!!!(有图)D野未到之前都有同我地添水, 不过D野来齐之后就冇添过, 到食晒D野之后叫佢添先肯添, 叫左2次埋单+等好耐先来埋单。
但质素及味道渐渐变差了。
今次真系忍无可忍, 慢慢逐样讲吧。

(有图)
天妇罗㶶的(茄子) 差!!!