2023-09-21 80 浏览
今日我突然系变形金刚FANS,因为知道系铜锣湾开左全球首间变形金刚主题嘅餐饮旗舰店之后,我一直都想去潮圣,但到近排终于记得去有得食又有影相仲有得买野餐厅系时代广场对面,单睇外墙超巨型立体飞船引擎配以3D动画都已经好吸睛,入到去就仲吸引,餐厅内外以博派嘅The Ark太空飞船设计,天花同墙身都呈现船舱内布置,二楼仲有一幅 3D银幕,所以话打卡打到唔停手。食物都几吸引,我叫左个飞船盒,除左以变形金刚造型汉堡包之外,仲有炸鸡,有两杯特饮「四季冰晴」及「蓝色星光」都好有新鲜感。当然有雪糕,海盐加上特浓可可不过我无食除左有好多独家发售限量版模型同各种纪念品外,一定要同近3米高嘅柯柏文影返张相呀!
有得食又有影相仲有得买野