2022-08-01 33 浏览
朋友带咗佢呢间细细汉堡包店帮衬,个名叫Tipsy burger,打开个Menu见到佢嘅汉堡包,就明佢个名点解,原来可以加酒类-威士忌,伏特加,韩式烧酎同埋冧酒在包内。同埋呢度仲有Happy hour$88可以有个小食加两支啤酒,几适合你同朋友饮吓啤酒同手工啤,我就叫咗一个牛油果酱玉米片,有啲牛油果红葱头蕃茄碎几惹味。朋友叫咗个双重芝士手打牛肉汉堡,我就叫呢个威士忌芝士手打牛肉汉堡。包上枱见到个size都几有份量,包会放在黑色嘅器皿上面,卖相几吸引!包嘅外皮应该都系订做,所以好松软啊!我叫嘅威士忌汉堡,原来配合一支细细支嘅威士忌,可以自己加入个包里面,食嘅时候会多咗种酒香,威士忌同牛肉又几配搭几香浓,手打牛肉非常Juicy,又多了一种木桶嘅烟熏味。除咗芝士蕃茄生菜,里面好似冇生洋葱,配咗啲日式葱段,各类蔬菜都新鲜爽口,小店食物都算有个人特色,嗜酒嘅人应该特别钟意!
外卖自取