2024-01-24 90 浏览
今次踩入左Hoi Fu,心水咗个超可爱嘅Panda Wonton,实话实说,冇失望过!🐼 开胃前菜就拣咗黑木耳同黄瓜,都系轻盈爽口,木耳拌著蒜蓉同醋,酸酸地好入味;黄瓜配上芫荽、芝麻、花生同松子,再淋上芝麻酱味道丰富得嚟又唔腻。云吞嘅选择真系令人眼花撩乱,汤底都有六款,加配料仲有得拣!😋 我地试咗椰菜云吞配麻辣汤、韭菜云吞配海带汤,云吞嘟嘟嘟,皮薄馅软,又滑又嫩,肉馅调味得刚刚好,一啖一个啱晒我哋女士!啱晒我口味嘅脆口萝卜干配云吞,啖啖脆感,味道刚好,一啲都唔咸口!🍲 今次食嘅体验好正,冇得输嘅平民美食,简简单单就满足到我嘅食欲,想食得健康又想饱肚兼快手,嚟呢到真系拣唔错!下次驶会再嚟,试埋其他选项!