2020-11-11
酒吧加泰菜究竟得唔得? 答案系绝配 于是就入去食个晚饭加饮野 间bar 岩晒同朋友吹下水 而且个气氛都好好店员为我们推介了两杯 饮品:Endless party coconut ,cucumber,Lemon ,overproof Rum ,peach 多层次嘅口感,好特别 酒味颇浓Happy Ending pineapple ,lime ,passion fruits and soda water 酸酸地 几有泰国风 感觉置身于泰国食物方面:第一样 香煎带子大虾泰式田园沙律 好带子煎得够香口又大只 大虾够虾碌弹牙 沙律里面好多料要介绍嘅系羽衣甘蓝配上袖子 加上酸酸地既沙律汁 成件事好夹 蟹肉蟹膏意大利饭 发现有金䤾系面蟹肉分量好多! 估唔到意大利饭做得软硬度刚好 加埋蟹肉及阵阵好香既蟹膏味 唔错呀 冬阴功海鲜薄饼 冬阴功味道几特别 薄批底嘅香脆,加埋鱿鱼几好味 几香口 配酒一流除咗食物方面 环境好舒服 听说五六日会有歌听 一个集听歌 食饭及饮酒于一身的好地方