2018-11-23 239 浏览
今晚庄聚,庄友简左呢间日本菜🇯🇵,果然冇推介错👍🏻唐扬鸡丼呢个套餐包左日式炸鸡🍗、流心炸蛋🥚、沙律🥗同味噌汤,价钱合理,都几抵食下😋! 阿梦平时出边食饭好怕唔够𩠌送饭,但呢个鸡丼真系大满足🈵,我可以大啖饭大啖𩠌哈哈。个丼饭有6⃣大件鸡,仲有原只天妇罗炸蛋,沙律酱份量适中,仲盖满晒新鲜生菜,令平时唔食菜既我都连饭𩠌一齐食。 鸡肉色泽好靓✨,食落香口但唔系热气果种,肉质嫩滑,肉汁都几多,又唔会好油,好好味! 钟意蛋浆捞饭既你一定爱上呢只天妇罗炸蛋❤,佢有别于一般温泉蛋或者溏心蛋,表面炸到金黄色,好松脆,里面蛋浆洋溢,外脆内软,好滋味呀,阿梦成只放晒落口,好有满足感🤗男仔庄友们点左天妇罗既套餐🍤,D炸物既份量净系睇都大饱眼福,佢地食完都话够饱啦,闺蜜们👭怕食唔晒可以开心share啦🥂
今晚庄聚,庄友简左呢间日本菜🇯🇵,果然冇推介错👍🏻

2018-11-17