2006-11-08
事发o系2006年10月28日, 我一家5口未够7点已经去到,眼见入面好多空抬,但个staff话订哂位,冇位比我地㖞! 咁我地'罗'飞等位啦....等又等....前我地一个number的2个人入左去, 迟过我地黎ge 3个人又入左去, 全部迟过我地黎ge都入哂去你话3个/ 4个果d系坐细抬ge都话丫, 连9个都入埋去..佢地张抬好似系d人book左抬又冇黎而比佢地架啰! .... 等左成个钟都冇我地5个人ge抬, 系唔系路呀?book 左抬唔黎好应该系俾我地先啰. 我地真系等左成个钟架, 绝对冇吹水! 讲真,我觉得果个人真系有心唔比位我地架啰.我地消费冇人地咁高, 所以就冇位.咁算系咩态度先, 讲咩派筹等位o即.拎左张飞咪又系冇位! o徙气!你一开始同我地讲冇哂位,唔洗等我地咪会走啰. 又叫我地等,又唔俾抬我地. 分明o徙我地时间啦.到左8点4 我地先走, 我地转左去前几条街ge 粥店食, 人地服务都不知几好.果间野铺仔细细, 但系个亚姐招呼得好好啰想叫多碗饭, 个亚姐话唔洗啦...跟住入厨房"笔"多碗比我地服务好,野食正. 价钱平!o系度食100蚊可以食到你唔食..饱到乜咁!你试
讲真,我觉得果个人真系有心唔比位我地架啰.
我地消费冇人地咁高, 所以就冇位.
咁算系咩态度先, 讲咩派筹等位o即.
拎左张飞咪又系冇位! o徙气!
服务好,野食正. 价钱平!
o系度食100蚊可以食到你唔食..饱到乜咁!
你试下o系骨煲皇食野好一百蚊埋单,你睇下个staff会用咩态度对你, 真系蚊比同牛比呀!
以前真系会成日去,佢几企理,旧老板又好人,加上架车泊o系门口就得,唔洗比停车场嘛!!
但今次之后都唔会再去, 话知佢有几好咋,几抵食都唔再去. 实际上佢d野都唔算特别好味,亦都唔算平!!