2024-10-17
天后甜姨姨系我细个嘅回忆,以前放学或者朋友聚会完毕都会去食🤣今次再次嚟到寻找回忆回忆✨★"`'-.,,.-'`"-.,☆,.-`'`-.,,.-`'`★-.,,.-*🤍招牌木桶豆腐花 $45 (制作需时,需要等15分钟)木桶豆腐花绝对没有有比之前逊色。第一次食系10几年前,但到而家一直keep到水准🤍豆腐花好重豆香味,每一口都非常滑。客人可以跟随个人喜好加红糖。🤎六小宝 $88系好有惊喜嘅六格小食再加一款沙冰🥤三色啫喱同埋溏心蛋系指定嘅,另可选一款迷你牛角窝夫🧇及三款小食🍢🧇迷你牛角窝夫又我最喜欢嘅奶酱味🥜所以二话不说拣咗,仲整到外脆内烟韧,好满足🥹另外小食我拣晒三样炸嘢😂吉列炸虾🍤炸烧卖、炸鸡😂😂完全啱晒我。🥤芝麻豆腐沙冰平平无奇但系非常出色!芝麻味同豆腐味都系好浓郁!味道好清新,非常适合呢一个10月仲系咁热嘅天气去饮!
🤍招牌木桶豆腐花 $45 (制作需时,需要等15分钟)
招牌木桶豆腐花
招牌木桶豆腐花