2023-02-21 26 浏览
今日同朋友庆祝生日,佢指明话要食呢间餐厅🤣初头我都唔知有咩咁特别嘅,后来先发现原来呢一间餐厅系专食烤鱼🐟我都唔知道原来我朋友咁钟意食烤鱼要拣一间专食烤鱼嘅餐厅嚟庆祝生日🤣后来问返我朋友先知道,原来佢系因为呢间餐厅装修而黎嘅🤦🏻‍♀️佢话因为佢好想打卡📸。好彩呢度啲嘢食都好好味完全唔伏!蒜爆豆豉烤江团鱼 $358唔食得辣嘅朋友,可以放心!呢一个汤底完全唔辣,但系非常惹味。蒜香味超浓郁,估唔到用豆豉都可以整烤鱼😏都是增加咗鱼肉嘅咸香味👍🏻味道更加渗透至鱼肉当中。而且呢条鱼真系好大条!我哋四个人先食得晒🤞🏻安格斯牛小排 $198另外一班人打边炉点可以少咗叫牛肉㗎 ?所以我哋都叫咗一份安格斯牛小排,估唔到佢嘅纹路咁靓,食落好重牛香❤️

蒜爆豆豉烤江团鱼 $358

安格斯牛小排 $198