2024-10-10
话说每日返工经过秋意都闻到好浓烈嘅豉油味🥰 一search之下原来佢系观塘都有啲名气,最好就系佢无骨🥰 好轻松就食到今日特登买返去加𩠌🙆🏻♀️🙆🏻♀️「食鸡唔食皮,不如唔好食」系佢哋嘅金句,会食鸡胸回我明白店主嘅汁著,因为加皮食系会令件事升华咗,食落口感更加嫩🥰 今次嗌咗秋意去骨豉油鸡同招牌去骨口水鸡各半只😛两者比较,𠮶豉油鸡令我好难忘🤗 可能因为无骨,口感好好,真系好嫩好入味,连埋鸡皮食真系好正🥰 难怪日日经过都咁香🤗 佢𠮶口水鸡同平时食开唔同,花生味会浓啲,如果食唔到辣嘅要谂谂😂另外,如果系午市时间,可以考虑QR CODE落定单,佢为咗鲗鱼涌打工仔嘅需要,特登买咗啲架放外卖🥡 真系好贴心🥰