餐厅: 大快活
资讯:

2019-07-14 90 浏览
#小秘书 呢日真系太crazy,因为迟咗起身,就连 #早餐 都未食就去练水🏊🏻‍♀️,最终搞到下昼3:30先有嘢落肚🤪 当时个肚真系饿到一个点... 嚟到 #新都城 周围都系人,#小秘书 真系无能量可以再花时间去排队🤔 路过「大快活」难得人唔多,就将就吓喺度食啦😉「大快活」嘅 #下午茶餐 #选择 都得算多,甜嘅咸嘅样样齐😊 因为当时实在太肚餐,点指兵兵☝🏻👇🏻就就叫咗个「豉油鸡肶x餐蛋面」嚟医肚。$40有咁多嘢食,真系唔错选择,不过个面底就完全未发开,成个 #面饼 喺碗底加啲热水就比我😏 至于只 #鸡肶 就真系唔错,卤得入味鸡肉又好够滑😋 而且而家啲「大快活」都装修得几骨子嘅,简简单单一餐都几好㗎!

2019-07-13