2018-02-10 987 浏览
其实我之前好怕食鸡煲,因为每次啲人食完鸡煲之后,个身系会有一阵油益嘅味道🤢形影不散!同埋成日觉得鸡煲好油腻,又肥又咸,根本就唔明白有咩咁好食。不过有朋友同我讲,「伦哥」个鸡煲同出边好唔同,包我钟意😅咁就不妨试一试啦。Book好枱大概六点几嚟到呢间分店,虽然我哋系第一次嚟,不过侍应哥哥俾人一种好亲切嘅感觉,话:有乜需要就揾我啦!而佢真系会帮得上忙,唔会叫极都无人应果种。所以对呢度第一印象已经不错👍🏽鸡煲之前有啲小食,冇谂过会有鲍鱼、蒸蛏子呢d welcome 小食 🤩 到食鸡煲,又真系唔系好油腻,重点系啲鸡唔太肥,又唔会过分咸,少少辣,味道啱啱好!真心正!同埋可以不断refill 😆 真系实在令人大满足!到打边炉,海鲜配料非常丰富!最后食到捧住个肚走,哈哈!

到打边炉,海鲜配料非常丰富!最后食到捧住个肚走,哈哈!