2019-01-25
啱啱开完会 五点钟嘅时间经过元气见到有下午茶 不如食埋当夜晚啦~~个餐牌主要有ABC三类:A: 寿司盛: 一客通常有五件, 视乎你钟意边款B : 小食 : 每段时间推出嘅小食都唔同 今次有炸薯饼 芝士波 同天妇罗C: 轻食 : 有炖蛋 乌冬或者甜品蛋糕我自己就拣咗1D, 2A ,3A , 再加左两碟三文鱼同油甘鱼刺身啲侍应做嘢都好快手 好快就上嚟寿司五件 最爱都系三文鱼火炙寿司 入口好有油份其他就不过不失周打鱼汤薯饼比较失色咗啲 味道唔系好突出 只系食到好creamy嘅感觉 同埋唔系好香口炖蛋就维持返一贯嘅水准 都系几好食嘅 好滑好香蛋味 每次嚟到必叫两碟刺身令我有啲失望 因为三文鱼系唔肥嘅 食落感觉好干 冇乜色泽咁 油甘鱼亦都系麻麻地好食 有少少腥我觉得下次你食下午茶最好真系叫茶餐嘅嘢 刺身一碟$42我觉得收费有啲贵 都系食多两件寿司好啲
见到有下午茶 不如食埋当夜晚啦~~
个餐牌主要有ABC三类:
A: 寿司盛: 一客通常有五件, 视乎你钟意边款
C: 轻食 : 有炖蛋 乌冬或者甜品蛋糕
啲侍应做嘢都好快手 好快就上嚟