2017-04-25 2350 浏览
经常听到朋友讲,美华酒店内有间日本餐厅,好好食,今日就去一试~银座藏人位于美华酒店内,位于酒店内,地点不起眼,但惊喜既系入到餐厅你会发现接近全满!Lunch 时段不设booking, 所以要早少少嚟拎位。我地叫左牛肉乌冬锅6件寿司 and 藏人之松花堂弁当一齐分享。牛肉乌冬锅6件寿司,汤内有阵阵既牛肉香味,汤底带少许甜,乌冬吸满了汤既香味,不过牛肉就有点肥。最好既系,食完全碗乌冬,汤还是热的! 寿司方面就冇特别。 份量好足够,冇偷工减料,一向大食既我,都觉得好饱藏人之松花堂弁当,一上到桌上,见到都开心!有蒸蛋、天附罗、烧鱼、玉子,饭、烧牛肉及刺身虾, 超丰富! 天附罗食落吾油利,牛肉就有少许硬。 响你饱到抱住个肚时,仲有惊喜!个餐仲有雪糕&餐茶,实在好丰富!

Lunch 时段不设booking, 所以要早少少嚟拎位。

份量好足够,冇偷工减料,一向大食既我,都觉得好饱