2023-07-10
估唔到系酒吧都有午餐食,呢度环境几好,又有埋飞镖机果啲,同朋友黎chill下食下野就岩晒!🧡一口德式肠呢个系小食黎既,肠仔好烟韧,切好左一粒粒,一口size,非常易食,每粒都好香猪肉味,烧到有啲脆,劲香劲惹味,仲可以点啲茄汁黎食,味道更好!💛慢煮法式猪鞍架猪鞍架好大份,上枱已经系烧好切开一件件,表面有啲焦香,慢煮既猪肉就仲系好嫩,仲有大份薯条伴碟,新鲜即炸,香脆得黎唔会油淋淋,仲有啲沙律菜,无咁油腻!❤️皇牌烟熏猪腩肉卡邦尼叫得皇牌真系特别好味,烟熏猪腩肉先炸过再同意粉煮埋一齐,啲油香渗晒出黎,意粉煮得特别滑,仲有大量芝士,亦食到好香忌廉味,好食!🩷卡邦尼pizza中意食卡邦尼既我就试埋佢地既pizza,饼底好脆,唔会食到好滞,馅料好丰富,充满蘑菇,忌廉,烟肉,芝士,口感味道丰富!
呢个系小食黎既,肠仔好烟韧,切好左一粒粒,一口size,非常易食,每粒都好香猪肉味,烧到有啲脆,劲香劲惹味,仲可以点啲茄汁黎食,味道更好! 💛慢煮法式猪鞍架
猪鞍架好大份,上枱已经系烧好切开一件件,表面有啲焦香,慢煮既猪肉就仲系好嫩,仲有大份薯条伴碟,新鲜即炸,香脆得黎唔会油淋淋,仲有啲沙律菜,无咁油腻! ❤️皇牌烟熏猪腩肉卡邦尼
叫得皇牌真系特别好味,烟熏猪腩肉先炸过再同意粉煮埋一齐,啲油香渗晒出黎,意粉煮得特别滑,仲有大量芝士,亦食到好香忌廉味,好食! 🩷卡邦尼pizza