2017-07-12
而家啲日式放题或者火锅放题开到成行成市 最紧要食物多选择呢晚我地去咗台式火锅店「饕锅物」 佢地嘅晚市火锅套餐真系包罗万有 好鬼丰富!每位基本$188,有8个items:1. 富台湾风味嘅特色汤底2. 任食任添嘅火锅配料 包括:超甜粟米、超大只冬菇、竹轮、粉丝……连平日卖得贵啲嘅芝士丸、蟹子丸系任食!!仲有鸭血、麻吉烧呢啲台式美食。3. 肉类 普通鸡、牛、猪都系任食 我地加咗$35要星斑片 入口嫩滑鲜甜……另外再加$45要日本和牛 有9片 比想像中大块 切得好薄 浸两浸就食得 好多筋 但系咬落好软熟~~ 4. 一人一份海鲜手工配料 一个盘上面有哂咁多样嘢 排得好靓 同menu上嘅一样5. 主食:面、饭𠮶啲……其实无呢样都已经好丰富 所以我地拣咗香脆盐酥鸡6. 台式卤水小食 都系无限添食呀!!!鸡翼最正!7. 甜品 有Haagen-Dazs雪糕(好有诚意 好多$200楼上的放题都系得雀巢)8. 手工台式饮品 每人有一杯
每位基本$188,有8个items:
1. 富台湾风味嘅特色汤底
6. 台式卤水小食 都系无限添食呀!!!鸡翼最正!
8. 手工台式饮品 每人有一杯