2017-06-18 1627 浏览
寻日同家人去左呢度食lunch,其实之前食过一次,不过冇写食评,今次决定要写返😁😁首先我地6个人,佢要有半数人先入得,入到去后,我地就叫左一个“粒粒角切鱼生丼”,“赤虾海鲜丼”,“2碗牛柳粒蕃茄汤赞岐乌冬”,“蒲烧鳗鱼饭”,叫呢啲午市套餐仲可以加小小钱可以跟多样小食我地加左一客三文鱼刺身(3块),同块烧三文鱼寿司😍😍最先嚟就系“牛柳粒蕃茄汤赞岐乌冬”:好大碗,而且蕃茄味香浓,牛柳粒好滑,不过得几粒咋,如果多几粒就好喇😅😅之后就到“粒粒角切鱼生丼”:一嚟到都系好大碗,好多鱼生粒粒,正!!跟住就系“赤虾海鲜丼”:一上枱,即刻“哗”左一声😂😂,因为见到两只虾好大只!而且三文鱼同吞拿鱼系厚切,一啲都唔吝啬,食落超鲜味👍👍👍💕之后就系“蒲烧鳗鱼饭”:条鳗鱼好长好大条,而且酱汁都好多,用啲拌饭一流❤❤👍我地仲另外叫左“6吋长寿司”同埋“剑鱼腩寿司”,寿司饭细细旧,唔错,而且用料好新鲜,由其系剑鱼腩寿司,咬落好爽口🤗🤗经开天瑞会再光顾,侍应服务都好好**不过嚟呢度食饭要带件外套,因为啲*冷气真系真系好劲好冻*😫😫😫,**而且如果女士们叫饭最好叫小饭**,因为真系真系好大碗😅😅最后个人认为,寿司饭好似
我地加左一客三文鱼刺身(3块),同块烧三文鱼寿司😍😍
经开天瑞会再光顾,侍应服务都好好
最后个人认为,寿司饭好似有小小过酸,如果冇咁酸,咁就完美了!!😎😎
粒粒角切鱼生丼
赤虾海鲜丼