2022-09-05
基本上,我系为松饼(疏乎厘班戟)而嚟,但未食嘅我哋都要食啲主食先😜我哋首先叫左个意粉套餐,$248 包一个意粉,一个小食,两杯饮品同一个松饼。意粉有蒜香白酒蚬肉意粉,意式卡邦尼意粉,牛油果香草酱意粉,猪柳蛋拿破仑意粉,黑松露杂菌意粉,牛肝菌汁烟鸡胸意粉,芥末子烟鸭胸意粉,蒜香奶油虾意粉和山贼炒猪颈肉意粉。款款吸引,如果唔食套餐,每款意粉都系$78咋!我地首先选左蒜香白酒蚬肉意粉,意粉尚算干身👍,蒜香味平均,几钓到味之余又唔会过浓,都有几多蚬肉,蚬肉又够干净,意粉够弹牙。另外我哋点咗牛肝菌烟鸡胸意粉,有四大片烟鸡胸,鸡胸较干身,唔会肥,牛肝菌汁味道香浓,我朋友食得好滋味,份量都多又唔油腻!抹茶牛奶 $46 加 朱古力 $40 都好味,抹茶劲浓而且充满茶香味,又感觉可以解腻,加上劲丰富嘅枫糖原味厚松饼同红豆抹茶厚松饼,用料十足,好香蛋味,枫糖就按自己喜好而落几多,好够fluffy,仲有重点推介抹茶,有大量红豆同微苦嘅抹茶,食到我哋劲满足🥰。