2024-11-19
今晚想同朋友嚟一顿丰富嘅海鲜晚餐,我哋就嚟咗天后嘅天空虎啸,食蒸气海鲜火锅,呢个真系一个好正嘅选择! 我哋点咗真阿拉斯加长脚蟹海鲜蒸气刺身套餐$888刺身拼盘真系好豪华,有好多唔同嘅海鲜选择,每一口都系海洋嘅味道,真系超值🤩。🐟 法国野生深海白鳕鱼再嚟系法国野生深海白鳕鱼,鱼肉嫩滑,蒸得啱啱好,白鳕鱼本身嘅甜味完全保留住,一啖接一啖,根本停唔到口,超高质嘅选择!😋🧀 芝士樱花虾鲍鱼芝士樱花虾鲍鱼亦都系我哋嘅至爱。鲍鱼新鲜弹牙,搭配上浓郁嘅芝士同樱花虾,口感丰富,味道层次分明,真系一试难忘!🤤🟡 苏格兰刺身带子(海草配西京面豉)苏格兰刺身带子亦都唔好错过,海草配埋西京面豉,味道清新,带子鲜嫩甜美,完全系高质感享受。🦀 阿拉斯加长脚蟹(每2位半只)每2位有半只阿拉斯加长脚蟹,份量十足,肉质丰满,好新鲜,鲜味浓郁,啖啖肉,真系好满足。🐚 鲜北海道北寄贝最后嚟试下鲜北海道北寄贝,新鲜弹牙,每一啖都好鲜甜,简直系美味嘅极致。总括嚟讲,天空虎啸真系一个享受高质蒸气海鲜火锅嘅好地方,可以满足你嘅海鲜欲,绝对值得推荐!👍👍
🐟 法国野生深海白鳕鱼
🧀 芝士樱花虾鲍鱼
🟡 苏格兰刺身带子(海草配西京面豉)
🦀 阿拉斯加长脚蟹(每2位半只)
🐚 鲜北海道北寄贝
题外话/补充资料: