2019-11-10 475 浏览
今日11点左右嚟到,见到入面已经好多人。 入边有一张吧枱,同埋有啲二人同四人枱, 出面都仲有两张户外枱。 见到入面帮衬𠮶啲有本地人,又有好多游客。 我上网见到啲人话佢个all day breakfast好好食,所以叫咗嚟试下。 等咗5至10分钟左右,就已经准备好。 佢只碟好大,而且食物的分量都好多, 包括有烟三文鱼、香肠、烟肉、茄汁豆、炒蛋、沙律同两片多士。 啲食物都算热辣辣,整体都好食。 见到佢有好多款咖啡同茶提供, 好多人只系入嚟饮杯咖啡做早餐就走, 所以其实唔使点等位。 入边个装修都几特别,同埋摆咗好多奖状, 应该系佢哋去做咖啡品评师或者参加比赛攞返嚟。 下次嚟可以试佢哋啲咖啡,同埋佢哋都系好多唔同款嘅三文治同bagel。