2024-08-27 991 浏览
如果你平时食自助餐 最钟意食刺身、寿司旺角西洋菜南街、家乐坊附近,兆万中心9楼 既极上皇帝水产 好岩你~~刺身净系睇 挪威厚切三文鱼🍣都见到橙、白色嘅条纹清楚~入口有好香嘅三文鱼香味,加上油脂分布平均,口感特别嫩口我哋一行四个人都不停 食 其他刺身亦推荐 迷你北寄贝刺身、即席手切八爪鱼刺身、北海道带子每款刺身都鲜味十足,而且份量均真,你点几多佢切几多,件件足料绝无欺场😍另外,入座嘅时候仲送你一个二选一锅物,分别有雪场松叶海鲜锅同埋日式和牛寿喜烧锅两个选择。依次我地点左寿喜烧锅,店员仲贴心咁提供图文并茂教学教你点样自助烹调。配料有和牛、豚肉、萝卜、娃娃菜、红萝卜,另外仲可以喺放题时段柯打不同边炉配料一路煮一路食。寿喜烧汤底亦调味适中,有酱油香味得黎亦唔怕过咸盖过晒配料原味。唐扬炸物类:日本蟹肉味噌汤: 配料充足,味噌浓郁,啱晒钟意面豉汤嘅你温室南瓜天妇罗🍤:外脆内软得黎表面又冇油淋淋,食落唔怕有罪恶感🤣日本番薯仔:清甜甘香,用黎做席间小食一流日本芝麻鸡翼:脆口肉嫩熟食系列:迷你软壳蟹手卷:软壳蟹炸得脆卜卜,食落口感一流日本水蟹粥:丰有本地特食嘅小食,点知食落真系有好香蟹味,惊喜之作黑松
如果你平时食自助餐 最钟意食刺身寿司

我哋一行四个人都不停 食

唐扬炸物类:
日本蟹肉味噌汤: 配料充足,味噌浓郁,啱晒钟意面豉汤嘅你

日本番薯仔:清甜甘香,用黎做席间小食一流
日本芝麻鸡翼:脆口肉嫩

熟食系列:
迷你软壳蟹手卷:软壳蟹炸得脆卜卜,食落口感一流

黑松露炒蛋:超浓郁黑松露味,炒蛋炒得好creamy

雪花牛肉手打拉面🍜:小辣已经好够辣,配上猪骨汤底愈食愈开胃
豚王手打乌冬:有落麻油嘅汤底,乌冬煮得够烟韧

甜品
Movenpick雪糕:有朱古力和咖啡味选择,朱古力有很多朱古力碎碎,香甜可口
仲有好多唔同口味雪榚雪条迷你布甸慕斯,梗有一款啱晒你口味!